allmänna villkor

Florist Malin Ingverud AB

Allmänna villkor

Vi gör allt för att din shopping hos Malin Ingverud ska vara så enkel och säker som möjligt. Vi försöker beskriva och avbilda alla artiklar mycket detaljerat för att säkerställa att du inte ångrar ditt köp. Nedan hittar du våra specifika villkor.

BETALNING

Betalningar i Malin Ingveruds webbutik görs via Klarna och Stripe.

köp

När vi har mottagit din beställning kommer vi att behandla den genom att skicka ett bekräftelse-mejl. Om du vill ändra något eller komplettera din beställning, är du välkommen att kontakta oss på hello@maliningverud.com.

Malin Ingveruds webbutik förbehåller sig rätten att korrigera eventuella felaktigheter på webbsidan.

Observera att moms är inkluderat i alla våra priser.

Önskar ditt företag bli kund hos oss och handla mot faktura hos oss ber vi dig kontakta oss på hello@maliningverud.com.

REKLAMATION

Skulle det vara någon kvalitetsskada eller leveransskada på din beställning ber vi dig kontakta oss på hello@maliningverud.com. För snittblommor gäller reklamationsrätt inom 2 dagar, bild på skadan behöver uppvisas.

ÅNGERRÄTT

Ångerrätt gäller för ej nyttjad tjänst, och om du ångrar din beställning ska det meddelas i god tid innan leveransdatum, till hello@maliningverud.com, 3 dagar innan leverans gäller.

UTLÄMNING OCH LEVERANS

Vi levererar betalda beställningar på måndagar och fredagar i Stockholms stad (ca 15 km radie från stadskärnan), om inget annat har beslutats.

Vi kan inte garantera exakta tider för din leverans. Dock gör vi alltid vårt yttersta för att försöka möta ditt önskemål. Leveranser går att få på förmiddagen (10.00-15.00) eller på eftermiddagen (15.00-20.00).

Leveransavgift finns beskrivet på varje produkt.

Vi kontaktar alltid mottagaren för att säkerställa leverans, tex. om det saknas information om portkod m.m. i din beställning. Beroende på väder och boendeform bedömer vi om det går att lämna beställningen vid dörren, detta i samförstånd med mottagaren. Du som beställare har fullt ansvar för att alla uppgifter till mottagaren är fullständiga och korrekta. Ingen angiven portkod räknas som ofullständiga uppgifter om inte annan motsvarande information finns med i beställningen, exempelvis att mottagaren bor i villa/radhus och att vi, från dig som beställare får tillåtelse att lämna budet vid dörren om mottagaren inte är hemma vid leveranstillfället. Eventuella felleveranser vid bristande/ofullständig information ersätts inte.

SÄKERHET OCH PERSONUPPGIFTER

Malin Ingveruds webbutik använder Stripe som sitt betalningssystem, med Klarna som ett alternativ, där all köpkommunikation sker via en säker och krypterad SSL-anslutning. Detta säkerställer att obehöriga parter inte kan se den utbytta informationen. All personlig information, som du tillhandahåller vid köp från vår webbutik, behandlas konfidentiellt.

För att läsa mer om hur vi samlar in, bearbetar och lagrar personuppgifter, vänligen läs vår Integritetspolicy.